Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2009.

Μέσα σ ‘αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διακοσμητικών και εποχιακών ειδών ορθοπεδικών ειδών, όπως επίσης κι διαγνωστικών συσκευών.

Η έδρα, και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Επιγόνου 8. Διαθέτουμε επίσης ένα πρότυπο κατάστημα λιανικής πώλησης και παραλαβής προϊόντων στη Θεσσαλονίκη στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 76 (έναντι Ιπποκράτειου Νοσοκομείου )

Οι εισαγωγές προϊόντων από διάφορες χώρες αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρείας μας. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας πραγματοποιεί πολλές εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας όπως η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση κι σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η σωστή οργάνωση της επιχείρησης και η προώθηση όλο και πιο εξειδικευμένων προϊόντων  είναι στα άμεσα σχέδια μας με σκοπό κυρίως την διευκόλυνση του καταναλωτή.

Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς επίσης και η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας, αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, ώστε η εταιρεία μας να αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα στην Ελλάδα κι όχι μόνο.